Sanitair

Een complexe sanitaire installatie in een bedrijfshal of een stijlvol toilet voor klanten of medewerkers? Wij installeren sanitair dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Sanitaire ruimtes op maat van uw bedrijf

Elke bedrijfsruimte heeft specifieke sanitaire uitdagingen en vereisten. Of het nu gaat om de plaatsing van nieuw sanitair, de renovatie van bestaande sanitaire ruimtes of het ontwerpen van speciale sanitaire installaties voor industriële toepassingen, ons team van ervaren #toptechniekers zorgt voor een naadloze uitvoering. Met Project One kiest u voor een sanitaire installateur die expertise combineert met een klantgerichte aanpak.

Integrale aanpak voor al uw sanitair

Dankzij onze uitgebreide expertise ontzorgen we onze klanten optimaal, van ontwerp tot plaatsing en service nadien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over sanitaire installaties voor bedrijfsgebouwen? Neem contact met ons op.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.