Lichtadvies

Licht speelt een essentiële rol in de productiviteit en het welzijn op de werkplek. Een goed lichtplan is daarom fundamenteel om de perfecte balans te creëren tussen functionaliteit, comfort en esthetiek. Ook in bedrijfsruimtes.

Licht op maat van elk kantoor- of bedrijfsgebouw

Ons team van verlichtingsexperts tekent een lichtplan uit dat past bij de specifieke eisen en architectuur van de ruimte. Of het nu gaat om kantoorverlichting, industriële verlichting of speciale verlichtingsbehoeften voor werkruimtes, wij leveren advies en oplossingen die de efficiëntie, veiligheid en sfeer van de bedrijfsomgeving verbeteren.

Waar mogelijk kiezen onze #toptechniekers daarbij voor ledverlichting en slimme lichtregelsystemen, waardoor onze klanten volledige controle krijgen over de verlichting en de energiekosten verlagen.

Duurzaam lichtadvies, onderhoud en service

Met Project One kiest u voor een partner die verder kijkt dan alleen het installeren van lampen. Wij bieden een volledig pakket van lichtadvies, ontwerp, implementatie en onderhoud.
Ons doel? Duurzame en kostenbesparende verlichtingsoplossingen aanbieden die bedrijfsruimtes transformeren, en die een positieve impact hebben op werknemers en bedrijfsprocessen.

Verlichting industriehal door Project One

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over lichtadvies voor bedrijfsgebouwen? Neem contact met ons op.

Integrale aanpak voor elektrische installaties

Project One heeft uitgebreide expertise in alle elektrische installaties: domotica, bekabeling en lichtadvies.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.