Realisaties

Op deze pagina komen ons vakmanschap en onze trots samen.
De voorbije jaren mochten we heel wat uitdagende projecten realiseren – met succes.

Elk project heeft zijn eigen uniek verhaal, waarnaar we met aandacht luisteren en waarbij we op maat van de klant op zoek gaan naar de beste oplossing. Of dat nu gaat om een ingewikkelde elektrische bekabeling of een minder complex ventilatiesysteem: wij garanderen u volledige inzet van al onze #toptechniekers en experts.

Ontdek hoe we bij Project One ideeën omzetten in de realiteit en hoe we elke uitdaging aangaan met een combinatie van onze uitgebreide kennis en flexibiliteit. Klik door onze realisaties en laat u inspireren door de diversiteit en de kwaliteit van ons werk, ons portfolio weerspiegelt onze passie voor vakmanschap en de toewijding aan onze klanten.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.