Airco

Een comfortabele temperatuur in elke bedrijfsruimte vergroot de productiviteit en zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen vlot verlopen. Van modern kantoor tot grote industriële machinehal: wij installeren energie-efficiënte aircosystemen, afgestemd op de specifieke noden en behoeften van elk bedrijfsgebouw.

 

Energiezuinige airco-installaties op maat

Maatwerk en energiezuinige aircosystemen creëren een aangenaam werkklimaat, terwijl de operationele kosten laag blijven en de ecologische voetafdruk beperkt. Project One is gespecialiseerd in zowel de installatie van nieuwe aircosystemen als in de upgrade van bestaande units, om ze energie-efficiënter en effectiever te maken.
In kantoorgebouwen integreren we stille en onopvallende systemen, terwijl we in industriële omgevingen zullen kiezen voor VRV-installaties die bestand zijn tegen zware omstandigheden. Met onze op maat gemaakte airconditioningoplossingen kiest u voor een aangenaam, koel binnenklimaat, afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijfsgebouw.

Een betrouwbare partner voor installatie, onderhoud en service

Project One is niet alleen uw partner voor de installatie van uw airconditioningsysteem, maar ook voor het onderhoud en de service na de plaatsing. Ons team van ervaren #toptechniekers zorgt ervoor dat door ons geplaatste airconditioningsystemen optimaal blijven functioneren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over airco-installaties voor bedrijfsgebouwen? Neem contact met ons op.

Integrale aanpak voor HVAC

Project One heeft uitgebreide expertise in alle HVAC-domeinen: heating, ventilatie en airco.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.