Domotica

Met een geïntegreerd domotica-systeem bestuurt u op een geautomatiseerde en intelligente manier bedrijfsgebouwen en werkomgevingen. Project One ontwerpt en plaatst domotica-systemen op maat van de specifieke behoeften van moderne bedrijfsruimtes.

 

Domotica voor een geoptimaliseerde werkplek

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke eisen en uitdagingen als het gaat om automatisering en beheer van gebouwfuncties. Daarom biedt Project One op maat gemaakte domotica-oplossingen die perfect aansluiten bij specifieke bedrijfsbehoeften. Van eenvoudige automatiseringssystemen tot complexe netwerken die verschillende aspecten van bedrijfsgebouwen integreren en beheren, ons team van experts en #toptechniekers zorgt voor een vlekkeloze implementatie.
Van het initiële advies en ontwerp tot de installatie en het onderhoud, wij zijn uw partner in het realiseren van een slimme, efficiënte en toekomstbestendige bedrijfsomgeving.

Verlichting industriehal door Project One

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over domotica-systemen voor bedrijfsgebouwen? Neem contact met ons op.

Integrale aanpak voor elektrische installaties

Project One heeft uitgebreide expertise in alle elektrische installaties: domotica, bekabeling en lichtadvies.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.