Elektriciteit

Betrouwbare en efficiënte elektriciteit is essentieel in een bedrijf. Op Project One kunt u rekenen voor elektriciteitsoplossingen, specifiek afgestemd op de behoeften van de B2B-wereld. Van het ontwerpen en leggen van een nieuw elektrisch netwerk tot het upgraden van bestaande systemen, wij bieden oplossingen die zowel de veiligheid als de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten garanderen.

Innovatieve, veilige en efficiënte elektriciteit

Project One levert maatwerk, ook bij elektriciteit. We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is, en daarom ontwerpen en plaatsen we systemen die perfect aansluiten bij de specifieke behoefte van elk gebouw: professioneel lichtadvies, zorgvuldige elektrische bekabeling en integratie van domotica voor een slimme en efficiënte bedrijfsvoering.

Integrale aanpak: service en onderhoud na installatie

Onze dienstverlening stopt niet bij de installatie. We bieden ook onderhoud en service aan, om te garanderen dat alle door ons geplaatste elektrische systemen optimaal blijven functioneren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze elektrische installaties? Neem contact met ons op.

Domotica

Ontwerp, engineering en plaatsing van intelligente besturingssystemen op maat van hedendaagse bedrijfsgebouwen en werkomgevingen.

Lichtadvies

Advies, ontwerp en plaatsing van duurzame en kostenbesparende verlichtingsoplossingen voor bedrijfsruimtes.

Bekabeling

Ontwerp en plaatsing van een uitgekiend en goed uitgevoerd elektrisch bekabelingssysteem op maat van uw bedrijf. 

Joeri Baeten

CEO en expert elektriciteit

Medezaakvoerder Joeri Baeten is dé gepassioneerde expert en drijvende kracht achter elk succesvol elektriciteitsproject van Project One. Door zijn diepgaande kennis en praktische vaardigheden zorgt hij samen met zijn team voor de engineering, uitwerking en plaatsing van efficiënte elektriciteitssystemen.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.