Heating

Een correct en efficiënt verwarmde werkomgeving is belangrijk. Project One installeert geavanceerde verwarmingstechnieken, afgestemd op specifieke bedrijfsnoden en de omgeving. Een traditioneel verwarmingssysteem of innovatieve technieken? Project One gaat met u op zoek naar het beste verwarmingssysteem, energiezuinig en duurzaam.

Totaaloplossing voor uw verwarmingssysteem

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en het onderhoud nadien, wij zorgen ervoor dat de verwarming altijd optimaal functioneert. Zo kunt u rekenen op een systeem dat voldoet aan uw huidige behoeften, maar dat daarnaast ook flexibel genoeg is om zich aan te passen aan toekomstige veranderingen binnen uw bedrijfsomgeving.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over verwarmingssystemen voor bedrijfsgebouwen? Neem contact met ons op.

 

Installatie Luchtverhitter door Project One

Integrale aanpak voor HVAC

Project One heeft uitgebreide expertise in alle HVAC-domeinen: heating, ventilatie en airco.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.