HVAC

Project One plaatst efficiënte HVAC-oplossingen voor kantoorgebouwen, fabriekshallen of opslagruimten. Met een focus op innovatie en duurzaamheid installeren we systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

HVAC voor elke B2B-omgeving

Project One richt zich op de B2B-markt en biedt HVAC-oplossingen op maat voor uiteenlopende bedrijfsgebouwen en -omgevingen. Zo is een optimaal binnenklimaat essentieel voor productiviteit en comfort in kantoorgebouwen en is in een fabriekshal of een industriële omgeving een betrouwbare en efficiënte verwarming cruciaal voor zowel bedrijfsprocessen als het welzijn van werknemers. Ook in opslagruimtes – waarin temperatuurbeheersing erg belangrijk is – installeren onze #toptechniekers aangepaste verwarmings- en ventilatiesystemen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze HVAC-oplossingen? Neem contact met ons op.

Heating

Betrouwbare en duurzame warmteoplossingen, gericht op energie-efficiëntie en comfort.

Ventilatie

Efficiënte ventilatiesystemen voor een gezonde, frisse werkomgeving – met focus op energiebesparing en optimale luchtkwaliteit.

Airco

Een aangenaam en koel binnenklimaat, dankzij geavanceerde airco. Energiezuinig en naadloos geïntegreerd.

Christophe Van Herck

CEO en expert HVAC

Christophe Van Herck leidt alle HVAC- en sanitaire installaties van Project One in goede banen. Zijn uitgebreide expertise, passie en kennis maken van hem een essentiële pijler van ons bedrijf. Samen met zijn team combineert hij innovatie en praktische oplossingen tot de succesvolle engineering, uitwerking en plaatsing van geïntegreerde HVAC- en sanitaire installaties.

Totaalaanpak voor al uw HVAC, elektriciteit en sanitair

Project One is dé B2B-expert in HVAC, elektriciteit en sanitair voor bedrijfsgebouwen, fabriekshallen en opslagloodsen. Onze #toptechniekers denken met u mee, en ontwerpen en installeren systemen op maat van elk project. Van engineering en installatie tot onderhoud: op Project One kunt u rekenen voor een integrale oplossing, van geavanceerde domotica tot minutieus afgestelde ventilatie en klimaatscontrole- en de eventuele onderlinge communicatie tussen al deze systemen.