Over ons

Innovatie, kwaliteit en teamwerk: dat is Project One. Met ons team #toptechniekers staan we klaar voor de engineering en plaatsing van complexe elektrische installaties, zonnepanelen, sanitair en uitdagende HVAC-projecten. We luisteren daarbij met veel aandacht naar de wensen en noden van onze klanten en zetten deze om in werkelijkheid. Van concept tot realisatie kunt u rekenen op onze expertise.

Project One gaat verder dan de installatie van afzonderlijke systemen

We denken mee na met u, uw architect of ingenieurs en stemmen elektriciteit, ventilatie en andere systemen naadloos op uw noden af. We tekenen de volledige planning uit en nemen de engineering op ons. Daarna zorgen we voor een onberispelijke plaatsing en efficiënte werking van deze systemen – en de eventuele onderlinge communicatie daartussen.

Onze klantenservice kunnen we alleen garanderen dankzij ons team geweldige medewerkers. Elk lid speelt een cruciale rol in ons bedrijf, van onze leading lady Julie, CEO Christophe en COO Joeri tot onze ervaren medewerkers.

Project One - Uw HVAC partner
Christophe Van Herck

Christophe Van Herck

CEO

Bezieler van Project One en specialist in HVAC en sanitair: Christophe weet van wanten. Na enkele jaren werken in loondienst, startte hij een eerste eigen bedrijf. En met succes. Project One bouwt op hetzelfde elan verder en dankzij de samenwerking met Joeri kan het bedrijf zijn dienstverlening nog verder uitbreiden.

Joeri Baeten

Joeri Baeten

COO

Elektriciteit was altijd al de grote passie van Joeri. Dat hij een opleiding zou volgen in die richting en later een eigen elektriciteitsbedrijf zou opstarten, lag voor de hand. De samenwerking met Christophe al even logisch. Samen maken zij van Project One een succesverhaal.

Julie Van Walle

Julie Van Walle

CFO

De echtgenote van Christophe is helemaal thuis in de wereld van HVAC en sanitair, en ook over elektriciteit spreekt ze een aardig mondje mee. Van een carrière in de zorgsector en hr naar CFO van het bedrijf was voor haar de logische stap: bij Julie is onze administratie, planning en organisatie in goede handen.

Veiligheid, onze prioriteit

Bij Project One staat veiligheid voorop. Daarom werken we strikt volgens de ATEX-regelgeving: onze medewerkers zijn uitgebreid getraind en goed geïnformeerd over de ATEX-normen. We zorgen ervoor dat alle apparatuur en installaties die we uittekenen, gebruiken en installeren, voldoen aan de strengste veiligheidsstandaarden. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze projecten niet alleen efficiënt en effectief zijn, maar ook veilig voor zowel onze medewerkers als uw personeel.

Onze werkwijze

Nadat u contact opneemt met Project One, ontvangt u binnen de 24 uur van ons een persoonlijk antwoord.
Elk project start met een grondige behoefteanalyse, gevolgd door een gedetailleerde planning en uitvoering van uw project, in nauwe samenwerking met architecten of ingenieurs.

Na de voltooiing van uw project kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract, waardoor u kunt blijven rekenen op efficiënte en vlot werkende installaties.

Bij Project One geloven we in een aanpak, waarbij kwaliteit, innovatie en een hecht team centraal staan. Zo voldoen we niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten, we overtreffen ze ook vaak.
Welkom bij Project One, waar uw ideeën werkelijkheid worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.