WIJ ZIJN PROJECT ONE

Project One: dat zijn elektrotechnische installaties, domotica en sanitair met nét dat tikkeltje meer.

Elke dag trekt ons #topteam ten strijde met slechts één missie: gezinnen en bedrijven voorzien van duurzaam en innovatief comfort. We plaatsen nieuwe, ecologische en vernieuwende systemen of maken bestaande systemen compatibel met elkaar.

#toptechniekers

Who is in the #topteam?

Vandaag bestaat ons #topteam uit 11 gepassioneerde vakmannen en -vrouwen, allen met hun eigen specialisaties.

Christophe en Joeri staan als CEO aan het roer van Project One, met aan hun zijde Julie als CFO. Allen hebben ze behoorlijk wat ervaring achter de kiezen en dat weerspiegelt zich in elk project.

Joeri
JoeriCEO
Christophe
ChristopheCEO
Julie
JulieCFO
Aqi
Aqi#topdog

WAAR HET BEGON

#TOPTECHNIEKER

Christophe is van kindsbeen af in de ban van sanitair en hvac.

Na 8 jaar ervaring in loondienst begon het te kriebelen: een eigen zaak! Begin 2014 was ‘Installatietechnieken Van Herck (kortweg IVH)’ een feit. Een jaar later, in 2015, was het bedrijf al in volle expansie en stapte echtgenote Julie mee aan boord van de zaak. Ze werd al snel het administratieve gezicht én een vaste waarde binnen het bedrijf.

#TOPTECHNIEKER

Joeri heeft een grenzeloze passie voor elektriciteit. Logisch dus dat hij zowel op de schoolbanken als op de werkvloer met elektriciteit bezig was. Na 10 jaar in loondienst gewerkt te hebben, was het in 2019 tijd voor een eigen zaak: ‘Elektriciteitswerken Baeten (kortweg EWB)’. In geen tijd groeide het werk Joeri boven het hoofd. Zo gaat dat met bekwame vakmensen 😉.

#TOPTECHNIEKER
Julie Van Walle - Project One Lille

Julie startte haar carrière in de zorgsector. 8 jaar lang deed ze haar job met passie.

Julie en Christophe hebben elkaar letterlijk tussen pot en pint leren kennen en ze hebben elkaar niet meer losgelaten. De liefde zorgde voor een carrièreswitch: Julie heeft zich bij de start van de zaak omgeschoold tot administratief bediende.
De administratie van IVH combineerde ze met een fulltime job als HR-consulente in de uitzendsector #topmadam.

Al snel kreeg ook Julie de liefde voor sanitair te pakken. Ze koos voor een job in de verkoop van sanitaire materialen. Gezinsuitbreiding zorgde er uiteindelijk voor dat ze als bestuurder fulltime mee in het bedrijf stapte.

P-ONE IS BORN

In 2021 besloten Christophe en Joeri om de krachten te bundelen. Loodgieters en elektriciens werken vaak samen aan een zelfde project waardoor ze doorheen de jaren al veel hadden samengewerkt. Bovendien kennen ze elkaar al vanop de schoolbanken. Hierdoor waren de boezemvrienden al goed op elkaar ingespeeld.

Op 7 oktober 2021 is Project One geboren. Christophe en Joeri zijn de CEO’s en Julie is het vriendelijke aanspreekpunt inzake HR, boekhouding en algemene administratie.

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

De fundamenten van Project One liggen in de combinatie van passie en vakmanschap.

Naast deze pijlers zetten we optimaal in op energiezuinigheid, energieneutraliteit en duurzaamheid: vandaag belangrijk, morgen noodzakelijk. Onze missie: particulieren en ondernemingen voorzien in duurzaam, kwalitatief comfort dat voldoet aan de eisen en wensen van morgen. Dit zorgt ervoor dat we vandaag een vernieuwend bedrijf op de kaart zetten in de markt van huishoudelijke en industriële technieken in België, in Europa én daarbuiten.

ROAD TO SUCCESS

Daar waar anderen de handen terugtrekken, bijten wij ons vast in elk complex project. Moeilijke technische installaties of grensverleggende technieken nodig? Met plezier! Ons #topteam van #toptechniekers en #topofficers zetten graag hun tanden in uw project. Wist u bovendien dat beide zaakvoerders nog regelmatig mee op de werf staan? Zo blijven ze voeling houden met het échte werkveld.